twitter1facebookkaart wihtdicon

05
okt
2017

Falun Gong: Workshops in Den Haag

Geplaatst door Karin In Evenementen Labels: DenHaag, Gratis, Meditatie, Qigong, Zuid-Holland

Aanvang: 09:00 uur
Einde: 11:00 uur
E-mailAanmelden via Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
websiteAanmelden/meer informatie:
Kosten deelname: gratis

Locatie

Buurthuis de Kronkel

Gun jij jezelf rustige momenten om meer energie en rust te voelen en even helemaal niet te hoeven presteren? In een omgeving waar niets moet en alles mag. Geef jezelf dan deze Falun Dafa meditatielessen cadeau.....

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich steeds rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je terecht in Buurthuis de Kronkel, elke donderdag van 9u tot 11u. Ook op zondag in de Paleistuin van Den Haag.

Iedereen is welkom om mee te doen!

WEBSITE FALUN DAFA

Best een seintje vooraf naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-28654898

Phone 06-28654898 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website Youtubelogo

Westeinde 425, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland


JSW Event is Powered by JS Webdesign