twitter1facebookkaart wihtdicon

02
sept
2018

Wijn of cider proeven op Dekema State

In Evenementen

Aanvang: 14:00 uur
Einde: 16:30 uur

Max. Aantal deelnemers: 12

E-mailAanmelden via Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
websiteAanmelden/meer informatie:
Kosten deelname: € 19,95

Tijdens de zomermaanden organiseert “Waijenberg Wijnadvies” proeverijen bij Dekema State. Ontdek hoe leuk het is om intensief wijnen of ciders te proeven samen met je collega's, vriend of vriendin, relaties, familie, tuinclub, bridgeclub, etc. Genieten van kwaliteitswijnen of ambachtelijke ciders, luisteren naar de verhalen achter deze producten met daarbij een prachtig uitzicht op de tuin.

 Basis programma

Wij verwelkomen de gasten om 14.00 uur bij de bezoekers-ingang (tuinhuis) aan de zijkant van Dekema State in Jelsum (volg de P-bordjes). Na een kopje koffie of thee met wat lekkers kunt u een wandeling door de tuin maken en rondgeleid worden in de historische State. Van ± 15.30-16.30 uur kunt u genieten buiten op de veranda bij het tuinhuis van de proeverij.

U kunt zich individueel inschrijven of per groep. Data in overleg en tijdens de openingstijden van Dekema State.

Kosten all in: € 19,95 p.p.

Voor boekingen, meer informatie, extra catering of andere wensen kunt u contact met ons opnemen per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via: 06–12040119.

Zie ook www.waijenbergwijnadvies.nl/proeverij-op-dekemastate.html

Phone 058-257 00 20 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


JSW Event is Powered by JS Webdesign